Sunday, May 25, 2014

Kodu Game Lab programmi installeerimine

Kodu Game Lab programmi saab alla laadida siit.
Kindlasti tutvu enne ka arvutile ja graafikakaardile esitatavate nõudmistega.

Edasi klõpsa punast nuppu kirjaga Download
ja salvesta installeerimiseks vajalik fail arvutisse (NB! Installeerimiseks peab sul arvutis olema administraatori õigused!). 
 Kui faili allalaadimine on lõppenud, siis käivita fail.
Juhul kui mõni vajalikest lisaprogrammidest on puudu, siis on võimalus nad Kodu Game Lab installeerimise käigus internetist alla laadida ning samuti installeerida.
Peale lisaprogrammide installeerimist klõpsa nuppu Refresh. Kui kõik on korras, siis ilmub sinna nupp kirjaga "Next".
Edasi tuleb nõustuta programmi kasutamistingimustega (linnuke kasti) ning siis muutub aktiivseks ka nupp kirjaga "Install". Juhul kui soovid programmi installeerimise tingimusi ise määrata (näiteks kohta, kuhu programm salvestatakse ja seda, kas programmi saavad kasutada kõik arvuti kasutajad või ainult sina), siis vali nupp kirjaga "Advanced".

Nupu "Install" klõpsamisel võid järgmises aknas jätta linnukesed nii automaatse uuenduste küsimise kui ka Microsoftile tagasiside saatmise valiku ette. Edasi pääsed "Next" nuppu klõpsates.
Järgmises aknas vali keeleks "English" (eesti keelt kahjuks valikus ei ole, aga kui oskad mõnd valikus olevat keelt paremini, kui inglise keelt, siis võid valida ka selle).

Kui programmi installeerimine õnnestus, siis ilmub aknake vastava kirjaga ja selles tuleb klõpsata nuppu kirjaga "Finish".
 Kui installeerimine õnnestus, siis ilmuvad arvuti töölauale 2 ikooni - üks mängu käivitamiseks ning teine keskkonna seadistamiseks.


Kodu Game Lab kodulehekülg asub siin: http://www.kodugamelab.com/

No comments:

Post a Comment